Industriporte

Vi arbejder meget med forskellige løsninger indenfor industrien, og der er flere forskellige løsninger at vælge mellem, men den hyppigst brugte løsning er dog industrielle ledhejseporte.


Industrielle ledhejseporte

Ved at vælge en ledhejseport får du en kvalitetsløsning som kan bruges til enhver facade. Vi ved at sikkerhed, holdbarhed og fremtoning er vigtigt for vores kunder, derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkt.

 

Industrielle ledhejseporte leveres med en sektionstykkelse på 40 eller 80 mm, og han-hun konstruktionen gør at panelerne er næsten helt tætte i samlingerne og har derfor en optimal isolerende egenskab.

Ledhejseporte er sammensat af forskellige sektioner som for eksempel i materialet stål eller aluminium. For at sikre at porten fungerer problemfrit i mange år er materialerne udført i høj kvalitet, som er galvaniseret og coated, hvilket sikrer lang levetid for produktet i alt slags vejr.

Du har mulighed for at få lavet porten i lige netop de mål der passer ind i dit projekt og vælge om den skal leveres med gangdør og/eller vinduer. Derudover kan det vælges om porten skal styres manuelt, semi-automatisk (kædetræk) eller fuld-automatisk (med motor). 

For at sikre, at porten passer ind til din facade kan det leveres i alle RAL-farver.​

​Industriporte skal leve op til mange sikkerhedskrav. Ved alle krav gælder det om, at hverken personer elle varer kan komme til skade i forbindelse med betjening af porten. Alle vores typer porte bliver produceret efter disse strenge sikkerhedskrav.

Ledhejseportene produceres i Holland med den bedste hollandske kvalitet og grundighed. Vi hjælper dig med at designe den port der passer helt til dine ønsker og behov.

​MANGLER DU INSPIRATION?

Hvis du mangler inspiration til dit projekt kan du tage et kig ind i galleriet her på hjemmesiden.

Vores showroom ligger placeret centralt på Midtfyn i Årslev. Her kan ses forskellige forslag til porte, farver og struktur på overfladen, hvor vi også kan få en snak om lige netop dit projekt.

Lidt om mig

​Alt i Porte ved Jon Køhl Jensen er et enkeltmands firma med hovedsæde på Midtfyn.

Den lille størrelse af firmaet kommer mine kunder til gode gennem fornuftige priser og høj kvalitet. Læs mere

Kontakt os

Alt i Porte ApS

Showroom - Industivej 2, 5792 Årslev

Telefon: 24 43 45 50

E-mail: jon@altiporte.dk